ClearView+ HD

Bağımsızlığınızı Yeniden Kazanın
Optelec ClearView+ masaüstü video büyüteci ile sabah gazetenizi okuyun, aile fotoğraflarınızı görüntüleyin, hobilerinizin tadını çıkarın, bulmacaları tamamlayın veya çek yazın, hepsi bir düğmeye dokunarak!

Kolay Kullanım

ClearView+’ın pürüzsüz kaydırılan okuma platformu, belgelerde gezinmenize yardımcı olur. Ergonomik bilek pad’inde, okurken ellerinizi kontrollerin yanında dinlendirebilirsiniz. “Tek dokunuş” freni, belgenin konumunu anında ve zahmetsizce dondurarak nerede okuduğunuzu asla kaybetmemenizi sağlar.

Yakın Mesafede Rahat Okuma, UFA vs. Standart Kol

Mükemmel okuma konforu için ClearView+’daki Ultra-Flexible Arm (UFA), monitörü tercih ettiğiniz pozisyona kolayca ayarlamanıza olanak tanır. Ekranı yukarı veya aşağı, ileri veya geri hareket ettirebilir veya gözleriniz ile görüntü arasındaki mesafeyi optimize etmek için eğebilirsiniz. Ultra esnek monitör kolu, sütun okumak için 90° dönebilir. Standart Kol, 22″ monitör ile birlikte gelir ve monitörü yukarı ve aşağı ayarlamanıza olanak tanır.

Basit Kontroller

Rahatlık ve basitlik için özel olarak tasarlanan ClearView+’ın “tek buton” ana kontrolü, okuma platformunun üzerinde, ellerinizi dinlendirebileceğiniz bir yerde konumlandırılmıştır. Bu sayede, gerektiğinde görüntüyü kolayca ayarlayabilir ve metne odaklanmaya devam edebilirsiniz. Daha az kullanılan kontroller kapakla gizlenebilir.

Mükemmel Görüntü

Video büyütme konusundaki uzun yıllara dayanan deneyimden faydalanarak, karakterlerin veya nesnelerin en keskin detaylarını yüksek kontrastta görün. Tüm ClearView+ üniteleri, pürüzsüz karakter kenarları, canlı renkler ve doğru renk temsili ile sonuçlanan en son video işleme teknolojisini kullanmaktadır.

Full HD vs. HD

Full HD, 1080p kamera içerirken, HD 720p kamera ile gelir. Full HD kamera, daha geniş bir büyütme aralığı ve daha net bir görüntü sağlar.

Teknik Özellikler

  • Boyutlar: 16.5 x 26.5 x 19.7 in / 42 x 67.5 x 50 cm
  • Ağırlık: 46.3 – 65 lbs (modeline bağlı olarak)
  • Garanti: 3 yıl

Ürün Özellikleri

  • Büyütme: Metin ve nesneleri büyütür.
  • Renk Kontrasti: Renk kontrastı, parlamayı azaltabilir ve metin ile nesneleri daha kolay görmenizi sağlar.
  • Büyük Belgeler: Daha uzun okuma/görüntüleme seansları için idealdir.