ClearView C One

Optelec ClearView C One, basit kullanımı ve üstün Yüksek Tanımlı görüntü kalitesiyle, büyütme ihtiyacı duyan herkese hitap eden yüksek kaliteli bir video büyüteçtir.

Basit Kullanım
ClearView C One, sevdiğiniz gazeteleri okumanıza, el işleri yapmanıza veya çek yazmanıza yardımcı olur. Hareket kısıtlaması olmadan kullanım sağlar. Kullanımı kolay bir video büyüteç arıyorsanız, ClearView C One tam size göre. Ayarlanabilir büyütme ile kolayca yakınlaştırma yapabilir, yüksek kontrastlı görüntü modları ile daha iyi görünürlük sağlayabilir, geniş ekranla daha iyi yön bulma imkanı ve ayarlanabilir parlaklık özelliklerini sunar.

Kısıtlamasız Görüntü
ClearView C One’u geliştirirken kullanıcıların yaşadığı zorlukları ortadan kaldırmayı hedefledik. Müşterilerimizle yaptığımız kapsamlı araştırmalar sonucunda tamamen yeni bir tasarım ortaya koyduk.

Baştan Sona Okuma
ClearView C’nin yenilikçi tasarımı sayesinde, doğal olarak bir sayfanın üstünden okumaya başlar ve sayfanın sonuna kadar rahatça devam edersiniz. Bu tasarım, masaüstü video büyüteçler arasında benzersizdir; dokümanın üstüne geçtiğinizde okuyucu tablasını kendinize doğru çekmek zorunda kalmazsınız.

Konfor ve Tasarımı Seçin
ClearView C, okuma konforunuzu artırmak ve evinizin dekorasyonuna uyum sağlamak için tasarlanmıştır. Modern ve şık görünümüyle oturma odanıza mükemmel uyum sağlar.

Daha Fazla Çalışma Alanı
ClearView C’nin C şeklindeki tasarımı, size daha fazla çalışma alanı sunar. Bu, hobilerinizi yaparken ve sevdiğiniz gazeteyi okurken hareketlerinizi kısıtlamadan kullanım sağlar.

Teknik Özellikler
Boyutlar:
Ana birim ayak izi: 16.5 x 20.1 in
XY tablosu: 16.6 x 16.6 in

Ağırlık: 35.1 lbs
Garanti: 3 yıl