Compact 10 HD Speech

10 inç büyük ekranı, özelleştirilebilir özellikleri, sezgisel kullanımı ve tam sayfa Metinden Sese (Text-to-Speech) özelliğiyle masaüstü video büyüteçlerinin tüm avantajlarını daha küçük, katlanabilir ve taşınabilir bir tasarımda sunar.

Compact 10 HD Speech Sizin İçin Okusun Compact 10 HD Speech, gazete, mektup ve dergileri büyüterek metinleri, resimleri ve diğer ayrıntıları görüntülemenizi sağlar. Özel olarak tasarlanmış salınımlı kolu, yeni kullanım alanları sunar. Bu kol, Compact 10 HD Speech’in tam sayfa belgeleri yakalamasına ve tek bir dokunuşla bu metinleri size okumasına olanak tanır. Cihazın altındaki gösterge, belgenin nereye yerleştirilmesi gerektiğini gösterir. Belgeyi yerleştirin, bir fotoğraf çekin ve Compact 10 HD Speech’in metni size okumasının keyfini çıkarın.

Nesneleri ve Fotoğrafları Görüntüleyin Kol açıldığında, fotoğraflara bakabilir, ambalaj ve ürün etiketlerini görüntüleyebilir ve yuvarlak kutuları okuyabilirsiniz. Bu kol, imzanızı atmanıza ve bulmacaları çözmenize bile olanak tanır.

Daha Hızlı Okuma Compact 10 HD Speech, 10 inç Yüksek Çözünürlüklü dokunmatik ekrana sahiptir. 7 inçlik cihazlara göre %50 daha fazla ekran alanıyla daha fazla metni ekranda görebilir ve daha küçük büyüteçlerle karşılaştırıldığında daha hızlı okuyabilirsiniz.

İhtiyacınız Olduğunda Hazır Hızlı okuma görevleri için Compact 10 HD Speech her zaman yanınızda. Güç düğmesine bir kez bastığınızda telefonunuz gibi anında uyanır ve kullanıma hazır hale gelir.

Compact 10 HD Speech, Metinden Sese özelliği olmadan da sunulmaktadır; büyütme ve yüksek kontrast seçeneklerine sahip daha ekonomik bir versiyonu mevcuttur.

Teknik Özellikler

  • Boyutlar: 261 x 189 x 36 mm
  • Ağırlık: 915 g
  • Garanti: 2 yıl

Ürün Özellikleri

  • Taşınabilir: Kolayca bir yerden bir yere taşınabilir.
  • Büyütme: Metinleri ve nesneleri büyütür.
  • Metinden Sese (Text-to-Speech): Basılı metni sese dönüştürür.