Compact 8

Compact 8

Optelec Compact 8, taşınabilir, 8 inç dokunmatik ekranlı video büyüteçtir ve belgeleri ile nesneleri mükemmel şekilde büyütme özelliklerine sahiptir.

Parlak Görüntü Kalitesi Yüksek kontrast renklerle büyütülmüş metinleri okuyun ve kısa mesafeden nesneleri görün. Büyük 8 inç ekran, ekranda daha fazla metin görünmesi için geniş bir alan sunar.

Dynamic Contrast™ Benzer renklerin kontrastını artıran ve daha keskin, daha net ve daha tanımlı görüntüler sunan patentli bir özellik, algılanamayan metni tekrar görünür hale getirir!

Canlı Kaydırma Özelliği Hedeflenen canlı görüntüye kolayca yakınlaştırın ve uzaklaştırın, bu geniş görüş alanında okumak ve büyütmek için tüm yönlerde kaydırın (pan). Üstelik cihazı fiziksel olarak hareket ettirmenize gerek yok!

Rahat Görüntüleme için Dahili Stand Dahili okuma standını kolayca açın ve Compact 8, rahat bir okuma/görüntüleme açısında ideal şekilde konumlandırılır—artık öne eğilmek yok!

Mesafe Görüntüleme Özelliği Kısa mesafeden nesneleri veya metni görün—örneğin bir kafe menüsü veya otobüs tarifesi. Canlı görüntüde kullanın veya bir fotoğraf çekin ve gerektiği gibi görüntüyü büyütüp kaydırın.

Teknik Özellikler

  • Boyutlar: 20.5 x 13.9 x 2.5 cm
  • Ağırlık: 780 g
  • Garanti: 2 yıl

Ürün Özellikleri

Taşınabilir Bir yerden bir yere taşınması kolaydır.

Büyütme Metinleri ve nesneleri büyütür.

Dokunmatik Ekran Dokunmatik ekranlı gösterge.